Terug

Volg Vandaag Inside

De Boer kiest voor Donyell Malen tegen Tsjechië

De Boer kiest voor Donyell Malen tegen Tsjechië

27 juni 2021, 16:31

Donyell Malen begint om 18.00 uur met het Nederlands elftal aan de achtste finale tegen Tsjechië op het EK. De 22-jarige aanvaller van PSV krijgt in een uitverkochte Puskas Arena van Boedapest weer de voorkeur boven Wout Weghorst.

Malen verscheen ook aan de aftrap voor het laatste groepsduel met Noord-Macedonië. Weghorst was basisspeler tijdens de eerste wedstrijden op het EK tegen Oekraïne en Oostenrijk. Marten de Roon keert terug in de basisformatie van Oranje. De middenvelder bleef tegen Noord-Macedonië aan de kant omdat hij bij een volgende kaart geschorst is. Ryan Gravenberch verving hem in de Johan Cruijff ArenA. De middenvelder van Ajax start nu op de bank.

Oranje kan zich na dertien jaar weer voor een kwartfinale op het EK plaatsten. Na een zege op Tsjechië is komende zaterdag Denemarken de tegenstander in Bakoe.

Opstelling Nederland: Stekelenburg; Dumfries, De Vrij, De Ligt, Blind en Van Aanholt; De Roon, Wijnaldum en Frenkie de Jong; Depay en Malen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.