Terug

Volg Vandaag Inside

De Boer: 'Ik zag meer positieve dan negatieve dingen'

De Boer: 'Ik zag meer positieve dan negatieve dingen'

19 nov 2020, 09:07

Frank de Boer was woensdag na de moeizame zege op Polen in de Nations League (1-2) niet ontevreden. 'Ik heb meer positieve dingen gezien dan negatieve', vertelde de bondscoach in Chorzow aan de NOS.

Nederland kwam al na 5 minuten spelen met 1-0 achter en de verdediging oogde onzeker. Ook tegen Bosnië en Herzegovina (3-1 winst) gaf Oranje zondag veel mogelijkheden weg. 'Waar het aan ligt, zou ik niet weten. Ik heb ze vooraf gewaarschuwd. Door al dat gedoe de afgelopen dagen met Robert Lewandowski had ik wel verwacht dat Polen iets zou willen laten zien. Dan moet je vanaf de 1e seconde gewoon scherp zijn. Het leek wel of we dat niet waren', aldus De Boer. 'Verdedigend moet het zeker beter, daar gaan we aan werken. Je kunt niet zo beginnen, ook niet in een toernooi. Dan loop je direct achter de feiten aan.'

Op de beginfase na, had De Boer wel een goed gevoel. 'Na de 1-0 pakten we het heel goed op en creëerden we de ene kans na de andere. Toen lieten we wel zien wat we kunnen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.