Terug

Volg Vandaag Inside

De Boer gaat nieuwe doelman bij Oranje halen

De Boer gaat nieuwe doelman bij Oranje halen

24 mrt 2021, 22:54

Jasper Cillessen heeft tijdens de warming-up van het verloren uitduel van Oranje met Turkije (4-2) een knieblessure opgelopen. Bondscoach Frank de Boer verwacht niet dat hij op tijd fit is voor de komende wedstrijden tegen Letland en Gibraltar en gaat op zoek naar een andere keeper.

Cillessen werd tegen Turkije vervangen door Tim Krul. Maarten Stekelenburg is de derde keeper van Oranje. "Ik heb drie uitstekende doelmannen", zei De Boer. "Maar nu Jasper weg lijkt te vallen, wil ik natuurlijk niet het risico lopen dat we in de problemen komen. We gaan even kijken hoe we dit gaan oplossen."

De Boer kan geen beroep doen op Kjell Scherpen, Justin Bijlow of Maarten Paes. Zij zijn met Jong Oranje actief in Hongarije tijdens de groepsfase van het EK.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.