Terug

Volg Vandaag Inside

De Boer denkt niet aan opstappen bij Atlanta United

De Boer denkt niet aan opstappen bij Atlanta United

22 juli 2020, 15:14

Frank de Boer is zwaar teleurgesteld over de vroege uitschakeling van Atlanta United in het MLS is Back Tournament, maar de trainer peinst niet over een vertrek. 'Iedereen is teleurgesteld natuurlijk, ik zelf nog het meest. Ik kan alleen maar zeggen dat ik altijd mijn best doe en dat zal ik blijven doen tot het einde', sprak de coach na de derde nederlaag op rij in het toernooi, dat wordt afgewerkt op het complex van Disneyworld in Orlando.

De ploeg van De Boer verloor met 1-0 van Colombus Crew en boog daarvoor ook al voor New York Red Bulls en FC Cincinnati. Hij kreeg na afloop op de persconferentie de vraag of hij nog zou aanblijven. 'Ik weet dat ik dit negatieve gevoel kan omzetten in een positief gevoel, een 'winning vibe'. Ik ben ervan overtuigd dat we de spelers hebben die voor die ommekeer kunnen zorgen. Dat hebben we vorig seizoen ook laten zien, toen we stroef begonnen.'

De Major League Soccer werd in maart al na twee speelronden stilgelegd als gevolg van de coronacrisis. Na een onderbreking van bijna vier maanden hervatten de Amerikaanse clubs het seizoen op een centrale locatie, op het Disney Wide World of Sports-complex bij Orlando. De resultaten uit de groepsfase van het toernooi tellen mee voor de reguliere competitie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.