Terug

Volg Vandaag Inside

De Boer: 'Als ik Ajax was, zou ik Pröpper blind halen'

De Boer: 'Als ik Ajax was, zou ik Pröpper blind halen'

7 juni 2019, 13:45

Davy Pröpper heeft gisteren in het Nations League-duel met Engeland veel indruk gemaakt op Ronald de Boer: 'Als ik Ajax was, zou ik hem blind halen,' vertelt hij bij FOX Sports. Pröpper viel aan het begin van de eerste verlenging in.

'Ajax moet kwaliteit halen met een bepaalde zekerheid. Nou, Pröpper is een zekerheidje. Hij heeft veel meegemaakt in Engeland, speelt bij het Nederlands elftal en ook zijn leeftijd heeft hij mee. Ik zou hem zeker halen. En het is een goede gozer.'

Ook Hans Kraay Jr. is onder de indruk van Pröpper: 'Als verdediger is het geweldig dat je gelijk kan aansluiten als je hem inspeelt.'

Ajax nog niet concreet voor Pröpper

Ajax nog niet concreet voor Pröpper
2:47
Ajax nog niet concreet voor Pröpper

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.