Terug

Volg Vandaag Inside

De beste oplossing voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen

De beste oplossing voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen

5 nov 2020, 17:40

De strijd om het Amerikaanse presidentschap tussen Donald Trump en Joe Biden is in volle gang. De stemmen worden op dit moment geteld en het is ongemeen spannend. Het is jammer dat Jan Boskamp zich niet verkiesbaar heeft gesteld, want dan was hij ongetwijfeld verkozen tot president van Amerika.

Gratis bamihapjes voor iedereen, iedere zondag verplicht naar Feyenoord kijken en DLM-truien voor de gehele bevolking zouden een aantal maatregelen zijn die Jan hoogstwaarschijnlijk zou doorvoeren. Dat hij af en toe een flinke koek uitdeelt aan vice-president René en dat hij tijdens zijn speeches een aantal namen verkeerd uitspreekt, zou de Amerikaanse bevolking Jan zeker vergeven.

Het is natuurlijk doodzonde dat Jan zich niet waagt aan het presidentschap in Amerika, al zijn wij maar wat blij dat hij gewoon in België blijft, en niet naar het Witte Huis vertrekt. Zo kan hij tenminste gewoon blijven aanschuiven bij Veronica Inside!

Bekijk hieronder een compilatie met de hoogtepunten van Jan Boskamp bij Veronica Inside:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.