Terug

Volg Vandaag Inside

'Davy Pröpper past veel beter op het middenveld van Ajax dan Jordan Henderson'

19 jan 2024, 20:32

Valentijn Driessen heeft weinig begrip voor de keuze van Ajax om Jordan Henderson naar Amsterdam te halen. Volgens de Chef Voetbal van De Telegraaf loopt er in de Eredivisie een veel geschiktere speler rond.

“Davy Pröpper past veel beter op het middenveld van Ajax dan Jordan Henderson”, zegt Valentijn in een videoitem van De Telegraaf. De journalist is onder de indruk van de 32-jarige middenvelder, die afgelopen zondag in het duel met FC Utrecht terugkeerde in de hoofdmacht van Vitesse.

Pröpper kondigde twee jaar geleden zijn afscheid als prof aan, maar vierde een jaar later zijn rentree. Vervolgens liep hij al snel een zware knieblessure op. Na zijn terugkeer op zondag, verscheen hij woensdag aan de aftrap van het bekerduel met AFC. “En hij maakte de winnende treffer”, vertelt Valentijn. “Dat vond ik wel leuk, het is een geweldige voetballer om te zien. Een sieraad.”

Wordt Henderson de aanvoerder van Ajax? Vandaag Inside vroeg het tijdens de presentatie van de middenvelder in de Johan Cruijff ArenA. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.