Terug

Volg Vandaag Inside

'Davy Pröpper in serieuze belangstelling van PSV'

'Davy Pröpper in serieuze belangstelling van PSV'

27 apr 2021, 22:07

Het AD weet te melden dat Davy Pröpper een serieuze kandidaat is bij PSV om deze zomer als versterking over te komen. Op dit moment speelt Pröpper voor Brighton & Hove Albion. De middenvelder kwam eerder ook al uit voor PSV, namelijk tussen 2015 en 2017.

'Of de Eindhovenaren hem snel kunnen aantrekken, wat nodig is om mogelijk al in juli of begin augustus in de Champions League-voorrondes goed beslagen ten ijs te komen, moet nog worden afgewacht', zo schrijft PSV-watcher Rik Elfrink op de website van het AD.

'Pröpper staat hoog op het verlanglijstje en staat naar verluidt niet onwelwillend tegenover een terugkeer, maar heeft nog een tweejarig contract bij de nummer 17 van de hoogste divisie in Engeland. Zijn vraagprijs zou ongeveer tien miljoen euro bedragen', gaat het nieuwsbericht verder.

Pröpper komt op het moment maar weinig aan spelen toe in Engeland. Hij kwam tot slechts veertien speelminuten sinds eind januari.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.