Terug

Volg Vandaag Inside

Davy Pröpper duikt op bij amateurclub uit Veenendaal

Davy Pröpper duikt op bij amateurclub uit Veenendaal

19 mei 2022, 21:44

Davy Pröpper was donderdagavond een opvallende verschijning bij tweededivisieclub GVVV. Het Algemeen Dagblad meldt dat de middenvelder bij de tweedevisionist heeft meegetraind om zijn conditie op peil te houden.

Pröpper leverde in januari zijn contract in bij PSV. De Oranje-international was het plezier in het voetbal verloren nadat hij een seizoen eerder bij Brighton & Hove Albion zijn basisplaats was kwijtgeraakt. Een terugkeer bij PSV zorgde er niet voor dat de 30-jarige oud-voetballer het plezier weer terugvond.

Of Pröpper ook vast bij de selectie van GVVV aansluit, is niet bekend. Technisch manager Rob de Boer laat weten dat het vooralsnog om een vriendendienst gaat. Trainer Gery Vink kent de 19-voudig international goed en bood Pröpper aan om mee te trainen bij de club.

GVVV zou een mooie optie voor Pröpper kunnen zijn. De oud-speler van Vitesse is momenteel woonachtig in Scherpenzeel en zoekt een amateurclub op hoog niveau in de buurt. GVVV komt uit in de Jack's League (Tweede Divisie) en is verwikkeld in een strijd om promotie/degradatie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.