Terug

Volg Vandaag Inside

Davy Klaassen verkozen tot man van de wedstrijd tegen Qatar

Davy Klaassen verkozen tot man van de wedstrijd tegen Qatar

29 nov 2022, 18:17

Davy Klaassen is na het duel tussen het Nederlands elftal en Qatar (2-0) op het WK verkozen tot man van de wedstrijd. De aanvallende middenvelder bereidde de openingstreffer van Cody Gakpo voor en was ook betrokken bij de 2-0 van Frenkie de Jong.

Gakpo was de man van de wedstrijd van het eerste duel met Senegal (2-0) op het WK. Na het gelijke spel tegen Ecuador (1-1) kreeg Frenkie de Jong de meeste stemmen.

Oranje plaatste zich met de zege als groepswinnaar voor de achtste finales. De ploeg van bondscoach Louis van Gaal speelt zaterdag vanaf 16.00 uur Nederlandse tijd tegen Engeland, Iran, Verenigde Staten of Wales.

"Niemand is zeker van zijn plaats bij ons", zei Klaassen in een eerste reactie in het Al Bayt-stadion. "We hebben verschillende types middenvelders en de bondscoach kiest telkens de middenvelder die het beste past bij de wedstrijd. Iedereen probeert het zo goed mogelijk in te vullen. We willen het als team zo goed mogelijk doen. We zien de volgende wedstrijd wel weer wie dan speelt."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.