Terug

Volg Vandaag Inside

'David Neres staat voor toptransfer naar Juventus'

'David Neres staat voor toptransfer naar Juventus'

12 juni 2022, 21:52

David Neres vertrok afgelopen winter naar Shakhtar Donetsk, maar door de Russische invasie in Oekraïne speelde de Braziliaan nog geen officieel duel bij zijn nieuwe club. Het doorgaans betrouwbare Tuttosport meldt dat Neres inmiddels in gesprek is met Juventus.

Volgens het Italiaanse medium heeft de clubleiding van Juve inmiddels al gesproken met de zaakwaarnemer van de oud-Ajacied. Neres is geen onbekende voor de club uit Turijn. In het seizoen 2018/2019 schakelde Ajax Juventus uit in de kwartfinale van de Champions League. In de Johan Cruijff ArenA was de snelle buitenspeler trefzeker tegen de Italianen.

Vanwege de oorlog in Oekraïne ligt de competitie al een tijdje stil. Spelers uit deze competitie mochten van de FIFA tussentijds vertrekken bij hun club. Neres maakte daar toen geen gebruik van.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.