Terug

Volg Vandaag Inside

David Endt: 'Ik ben er niet van overtuigd dat hij Ajax gaat verlaten'

David Endt: 'Ik ben er niet van overtuigd dat hij Ajax gaat verlaten'

11 nov 2021, 18:15

Sportjournalist David Endt vindt het geen gekke gedachte dat André Onana uiteindelijk tóch bij Ajax blijft. De doelman uit Kameroen wordt al tijden in verband gebracht met een transfer, aangezien hij niet tot een contractverlenging is gekomen. Ondanks de huidige situatie ziet de oud-teammanager van Ajax nog voldoende mogelijkheden om de keeper binnenboord te houden.

'Onana wordt uitgejouwd door zijn eigen fans, omdat hij zijn aflopende contract niet verlengde. Ajax betaalde hem door tijdens zijn dopingschorsing en iedereen ging ervan uit dat hij zonder problemen zou tekenen. Dat gebeurde niet en in Italië wordt al gedacht dat hij naar Inter gaat, maar ik ben er niet van overtuigd dat hij Ajax gaat verlaten' zegt Endt stellig.

De sportjournalist ziet het nog wel gebeuren dat de doelman op de valreep nog voor langere tijd wordt vastgelegd. 'Directeur voetbalzaken Marc Overmars zal er ondanks zijn publiekelijke uitspraken alles aan doen om de Kameroener te overtuigen om te blijven en een nieuw contract te tekenen. Een economische inspanning om hem te behouden valt niet uit te sluiten', besluit de columnist.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.