Terug

Volg Vandaag Inside

Data wijzen uit: nieuwe Feyenoord-aanwinst beste verdediger van Oostenrijk

Data wijzen uit: nieuwe Feyenoord-aanwinst beste verdediger van Oostenrijk

23 juli 2021, 21:04

Feyenoord gaat de selectie versterken met Gernot Trauner. De 29-jarige Oostenrijkse verdediger komt over van LASK. Bij de club uit Linz was Trauner aanvoerder en werd hij uitgeroepen tot de beste verdediger van de competitie.

LASK Linz opent de Oostenrijkse competitie zaterdag met een uitwedstrijd tegen Altach. 'Trauner reist niet mee omdat zijn verhuizing naar Feyenoord (onder voorbehoud van de medische keuring) aanstaande is', aldus LASK.

Trauner werd het afgelopen seizoen uitgeroepen tot de beste verdediger van de Oostenrijkse Bundesliga. De 29-jarige centrale verdediger was de beste in (lucht-)duels, intercepties, tackles en succesvolle passes.

Sinds 1 juli is Bernard Schuiteman, oud-verdediger van Feyenoord, scout voor de Rotterdamse club in onder meer Oostenrijk. Schuiteman woont al zestien jaar in dat land en werkte onder meer als jeugdtrainer bij de Oostenrijkse bond en was in die regio voor meerdere (grote) clubs scout. Trauner speelde in februari vorig jaar met LASK nog tegen AZ in de eerste knock-outronde van de Europa League.

Feyenoord meldt zelf nog niets over de aanstaande transfer. De Rotterdammers, die donderdag in de tweede voorronde van de Conference League gelijkspeelden tegen FC Drita (0-0), legden eerder deze transferperiode aanvaller Alireza Jahanbakhsh, verdediger Marcus Pedersen, middenvelder Guus Til en keeper Ofir Marciano vast.

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.