Terug

Volg Vandaag Inside

‘Dat was een oliedomme actie van Ten Hag bij United’

‘Dat was een oliedomme actie van Ten Hag bij United’

14 aug 2022, 23:00

Erik ten Hag kreeg met Manchester United zaterdag de volgende dreun te verwerken met het afgetekende verlies tegen Brentford (4-0). Valentijn Driessen was verbijsterd door de United-spelers, maar zag ook een "oliedomme actie" van Ten Hag.

Dat stelt Valentijn in een video van De Telegraaf. "Ik was helemaal teneergeslagen. Lamgeslagen. Ik dacht: dit kan niet waar zijn. Het leek wel op werkweigering van sommige spelers. Ze deden wat ze moesten doen, maar ze maakten de verkeerde keuzes. David de Gea en Maguire, daar kan je van verwachten dat ze de verkeerde keuzes maken. Dit leek werkelijk helemaal nergens op."

Volgens de chef voetbal van De Telegraaf moet óók Ten Hag zijn wedstrijden nu gaan winnen, ondanks dat hij bouwt aan het elftal. "Het is allemaal wel leuk en aardig. En iedereen denkt dat hij de kans en tijd krijgt om te bouwen, maar dat krijg je niet in de Premier League." Het is echter geen gegeven dat Ten Hag de volgende Premier League-wedstrijd winnend afsluit - integendeel. "Volgende week staat Liverpool voor de deur en twee weken daarna Chelsea... Als je bij Manchester United begint met vijf wedstrijden en één overwinning dan vlieg je er geheid uit. Zo werkt het daar."

Wissel Martínez

Ten Hag wisselde Lisandro Martínez al met de rust tegen Brentford. Volgens Valentijn was dat geen slimme zet. "Dat vond ik een oliedomme actie van Ten Hag. Als jij je aankoop na 45 minuten eruit haalt, dat wil zeggen dat je er totaal ontevreden bent. Maar je hebt hem wel voor 57 miljoen euro gehaald. Dat is natuurlijk niet slim, want gaat de clubleiding jou dan nog geld geven om de ploeg daadwerkelijk te versterken met allerlei andere spelers als jouw grote aankoop nu al niet functioneert?", besluit de sportjournalist.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.