Terug

Volg Vandaag Inside

'Dat jankgezicht van Xavi Simons vind ik heel irritant om te zien'

'Dat jankgezicht van Xavi Simons vind ik heel irritant om te zien'

22 mei 2023, 11:52

Kenneth Pérez vindt dat Xavi Simons symbool staat voor de mentaliteit van PSV dit seizoen. Wel ergert de analist zich aan de sippe gezichtsuitdrukking van de middenvelder, dat vertelt hij in het ESPN-programma Dit was het Weekend.

Pérez vindt dat de Eindhovenaren met opportunistisch voetbal dit seizoen toch nog vaak de punten over de streep hebben getrokken: "Dat is dit seizoen wel de kracht van PSV geweest. Ondanks het matige spel knokken ze zich op mentaliteit toch terug in wedstrijden."

De analist vindt dat dat vooral terug te zien is in het spel van één speler: "Het is heel vaak Xavi Simons die een ongelooflijke honger heeft, hij wil gewoon. Dat gaat ook gepaard met dat jankgezicht de hele tijd, wat best wel vermoeiend is om naar te kijken." Collega-analist Kees Luijckx sluit zich bij de woorden van Pérez aan: "Dat jankgezicht vind ik ook heel irritant om te zien, maar hij is zo'n emotionele speler. Iedereen valt erover, als jonge jongen moet je daar dan op letten. Leer hiervan."

Presentator Pascal Kamperman stelt dat Simons daar niet heel veel aan kan doen. Pérez is het daar echter niet mee eens: "Jawel, je hoeft je toch niet elke keer aan te stellen bij elke arbitrale beslissing?" besluit de Deen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.