Terug

Volg Vandaag Inside

'Dat Ajax zomaar over de knie wordt gelegd door Feyenoord, ben ik helemaal nog niet zo zeker van'

'Dat Ajax zomaar over de knie wordt gelegd door Feyenoord, ben ik helemaal nog niet zo zeker van'

17 sep 2023, 21:28

Willem van Hanegem heeft in zijn column in het Algemeen Dagblad gereageerd op de 3-1 nederlaag van Ajax op bezoek bij FC Twente. De Amsterdammers hebben door de verliespartij pas vijf punten na vier wedstrijden, terwijl Twente nog foutloos is in de Eredivisie.

"Ik heb FC Twente toch echt weleens beter gezien dan zondagmiddag tegen Ajax," begint Van Hanegem. "Al die mensen die riepen dat FC Twente zo fenomenaal had gespeeld, begreep ik niet. Dat was niet zo. Ze speelden goed, maar meer was ook niet nodig. Ze startten wel geweldig en na de twee snelle doelpunten was de buit eigenlijk al binnen."

"Ajax is op dit moment niet in staat om dat nog recht te trekken, al is het natuurlijk onzin als mensen roepen dat die spelers allemaal aan het niveau moeten wennen of het niet zouden aankunnen," vervolgt De Kromme. "Als je voor dergelijke bedragen naar Amsterdam wordt gehaald, dan zal je toch wel in de eredivisie wat kunnen laten zien? Of die Duitser Mislintat heeft er totaal geen kijk op, dat kan ook."

"Dat Ajax zondag ook zomaar over de knie wordt gelegd door Feyenoord, daar ben ik helemaal nog niet zo zeker van. Feyenoord liet tegen Heerenveen wel écht voetbal zien. Het eerste halfuur was genieten en dat zeg ik niet zo vaak. Luka Ivanusec is zo’n slimme speler, Igor Paixão wordt steeds beter. Die zou ik tegen Celtic ook op rechts laten spelen," besluit Van Hanegem.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.