Terug

Volg Vandaag Inside

Dartsensatie Luke Littler van 4000 naar 895.000 Instagramvolgers na WK darts

Dartsensatie Luke Littler van 4000 naar 895.000 Instagramvolgers na WK darts

5 jan 2024, 09:02

Dartssensatie Luke Littler heeft dankzij zijn memorabele run op het WK ook uitstekende zaken gedaan op sociale media. Waar de 16-jarige Littler voorafgaand aan het WK 'slechts' 4000 volgers had op Instagram, is zijn aantal volgers de afgelopen weken geëxplodeerd. Hij heeft nu liefst 895.000 volgers.

Littler baarde de afgelopen weken opzien door onder anderen voormalig wereldkampioenen Raymond van Barneveld en Rob Cross te verslaan. Hij was de jongste darter in de WK-eindstrijd ooit. In de finale maakte Luke Humphries een einde aan het sprookje. Het werd 7-4.

"Ik heb berichten gehad van Luke Shaw van Manchester United, net als van Rio Ferdinand en Gary Naville. Het is echt bizar", zei tiener Littler eerder deze week.

Littler heeft al ruim twee keer zoveel volgers dan Michael van Gerwen, die op 424.000 volgers staat. Wereldkampioen Humphries steekt daar schril bij af met 103.000 volgers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.