Terug

Volg Vandaag Inside

Darri verruilt Heracles voor NEC

Darri verruilt Heracles voor NEC

11 aug 2018, 16:10

NIJMEGEN (ANP) - Brahim Darri zet zijn voetballoopbaan een divisie lager voort bij NEC. De vleugelaanvaller speelde sinds januari 2015 in de eredivisie voor Heracles Almelo waar hij tot 104 officiële wedstrijden kwam. Daarin maakte hij acht doelpunten.

Darri tekent in Nijmegen een contract voor twee jaar met een optie voor nog een seizoen. NEC, dat afgelopen seizoen promotie naar de eredivisie misliep, heeft flink wat eredivisie-ervaring in huis gehaald. Eerder kwamen onder anderen Rens van Eijden en Joey van den Berg naar de Goffert.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.