Terug

Volg Vandaag Inside

'Daramy staat voor vertrek bij Ajax: huurcontract met optie tot koop ligt klaar'

'Daramy staat voor vertrek bij Ajax: huurcontract met optie tot koop ligt klaar'

1 aug 2022, 19:58

Mohamed Daramy lijkt alweer te vertrekken bij Ajax, zo meldt het Deense BT. De aanvaller werd vorig jaar voor maar liefst 12 miljoen euro overgenomen van FC Kopenhagen, maar heeft nog niet kunnen overtuigen in z'n eerste seizoen.

Een terugkeer naar FC Kopenhagen lijkt dan ook aanstaande. Ajax zou Daramy graag voor één seizoen willen verhuren aan de Denen, met een optie tot koop. De viervoudig Deens international speelde afgelopen seizoen slechts 12 duels in de Eredivisie, waarin hij 1 keer scoorde en 3 assists gaf.

Met de komst van Steven Bergwijn heeft Daramy er nog een extra concurrent bij. Ook heeft de jonge Deen de nieuwe trainer Alfred Schreuder niet weten te overtuigen in de voorbereiding. Een tijdelijke terugkeer naar Denemarken lijkt dan ook de beste optie voor beide partijen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.