Terug

Volg Vandaag Inside

Danny Vera verplaatst show in Ziggo Dome naar september

Danny Vera verplaatst show in Ziggo Dome naar september

17 dec 2021, 15:12

Danny Vera heeft een nieuwe datum gevonden voor zijn show in de Ziggo Dome. Het concert vindt eind september plaats, maakte de zanger vrijdag bekend op Instagram.

'Vanwege maatregelen rondom COVID-19 waren we helaas genoodzaakt het concert te verplaatsen, maar gelukkig hebben we een nieuwe datum gevonden', schrijft hij. 'Het concert is verplaatst naar 30 september 2022! Tickethouders ontvangen vandaag een mail van Eventim.'

Vera zou aanvankelijk op 24 december optreden in de Amsterdamse concerthal, maar dat ging vanwege de verlenging van de coronamaatregelen niet door. Kaartjes voor die show blijven geldig. De resterende tickets zijn vanaf 20 december te koop.

Het concert is de grootste soloshow van Vera tot nu toe.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.