Terug

Volg Vandaag Inside

Danny Vera verkoopt Ziggo Dome dubbel uit en plant nieuwe show in

Danny Vera verkoopt Ziggo Dome dubbel uit en plant nieuwe show in

4 sep 2020, 15:30

De kaartverkoop van de Ziggo Dome-shows van Danny Vera in november ging zo hard dat de zanger heeft besloten om een extra concert te geven voor fans die achter het net hebben gevist.

De shows van Vera's Nightclub op zaterdag 14 en zondag 15 november waren binnen tien minuten helemaal uitverkocht. Daarom betreedt de huiszanger van Veronica Inside ook op donderdag 12 november al het podium van de Ziggo Dome met een extra voorstelling.

Vanwege het coronavirus worden er tijdens de optredens uiteraard enkele maatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Zo staan er op veilige afstand van elkaar tafeltjes in het midden van de zaal die het podium omringen en is er goede ventilatie aanwezig.

In totaal biedt de 'nachtclub' van de muzikant verdeeld over drie shows plaats aan ongeveer 10.000 bezoekers.

Johan vertelde in Veronica Inside hoe hij Danny Vera ontdekt heeft. Bekijk hieronder het fragment.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.