Terug

Volg Vandaag Inside

Danny Vera uitgeroepen tot Greatest Man 2021

Danny Vera uitgeroepen tot Greatest Man 2021

16 dec 2021, 16:16

Danny Vera is door mannentijdschrift JFK verkozen tot Greatest Man 2021. De zanger mag zich een jaar lang de succesvolste en meest charismatische man van Nederland noemen.

‘De rasechte artiest uit Zeeland veroverde het hart van velen met het prachtige nummer Roller Coaster en zijn warme aanwezigheid op de buis bij Veronica Inside. Tijd om de beste rock ’n roll-artiest van Nederland te eren met een titel die hij eigenlijk al veel eerder had moeten krijgen: JFK’s Greatest Man ’21’, schrijft het tijdschrift over Vera, die op de cover van de laatste editie van het blad prijkt. 

JFK wijst elk jaar een winnaar van de Greatest Man Award aan na een "intensieve selectieprocedure” door de redactie van het blad. Eerder gingen onder anderen Frank de Boer, Jeroen Pauw, Humberto Tan, Matthijs van Nieuwkerk, én Wilfred Genee met de prijs naar huis.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.