Terug

Volg Vandaag Inside

Danny Vera steelt de show bij Jinek met nieuwe nummer 'Hold On To Let Go'

Danny Vera steelt de show bij Jinek met nieuwe nummer 'Hold On To Let Go'

11 apr 2020, 14:53

Danny Vera was gisteravond te gast in de uitzending van Jinek. De zanger besprak wat de gevolgen zijn van de coronacrisis op hem als muzikant en zong zijn nieuwe nummer 'Hold On To Let Go'.

Danny Vera zou 24 april zijn grootste soloshow ooit geven in het Afas Live in Amsterdam, maar dit kan nu niet doorgaan. 'Het is wat het is. Ik ben blij dat ik gezond ben en ik zit niet financieel helemaal naar de klote. Dus we stellen het gewoon uit', reageert de nuchtere Zeeuw.

Als Jinek vraagt of het voelt alsof zijn momentum is afgepakt, omdat zijn carrière in de lift zat na zijn monsterhit 'Roller Coaster', reageert Danny opnieuw heel relativerend. 'Nee helemaal niet. Dit raakt de hele wereld en niet alleen mij. Als alleen ik het was geweest, dan was het wel frustrerend maar nu niet. Er liggen mensen in het ziekenhuis en mensen in de zorg werken zich te pletter, dan ga ik toch niet lopen zeuren om een of andere kutavond'. Wel vindt Danny het vervelend voor de fans die al een kaartje hebben gekocht en niet weten of en wanneer zij hun geld terugkrijgen.

Momenteel zit Danny samen met vrouw Escha thuis en houdt hij zich voornamelijk bezig met huishoudelijke klusjes. De zanger heeft zelfs een eigen thuisstudio gebouwd waar hij ook zijn nieuwe nummer 'Hold On To Let Go' heeft opgenomen. Het nummer liet hij als eerste horen in Veronica Inside, maar bij Jinek speelde hij live in de studio een stukje. Tafelgasten minister Wopke Hoekstra en IC-arts Diederik Gommers waren zichtbaar onder de indruk van het optreden. Ook Twitter sprak lovend over Danny.

VIDEO - Danny Vera zingt 'Hold On To Let Go' bij Jinek

VIDEO - Danny zingt nieuwe nummer 'Hold On To Let Go' bij Veronica Inside (volledig)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.