Terug

Volg Vandaag Inside

Danny Vera schittert in Dit Was Het Nieuws: ‘Ik kijk helemaal geen nieuws’

Danny Vera schittert in Dit Was Het Nieuws: ‘Ik kijk helemaal geen nieuws’

5 feb 2021, 11:12

Gisteravond was Danny Vera te gast in het programma ‘Dit Was Het Nieuws’. In het satirische nieuwsprogramma nemen Harm Edens, Jan Jaap van der Wal en Peter Pannekoek het nieuws van de week door. Dat doen ze altijd met twee gasten en ditmaal was Danny een van die gasten.

Het ging tijdens de uitzending al gauw over het vaccinatiebeleid van minister Hugo de Jonge. Nederland loopt daarin ver achter op andere Europese landen, wat tot veel kritiek leidt in Nederland. ‘Ik vind het een beetje apart’, zo begint Danny. ‘Als alles erop gebaseerd is dat iedereen gevaccineerd moet worden en juist dat hele item een beetje mis gaat…’

‘Ik heb er ook niet zoveel verstand van hoor verder. Ik kijk wel die tv-programma’s, maar eigenlijk kijk ik geen nieuws. Dus ik zit in het juiste programma’, vertelt Danny grappend.

Danny was deze week ook eindelijk weer bij Veronica Inside en vertelde daar over zijn nieuwe dochtertje.

Danny Vera nog altijd emotioneel door geboorte dochtertje Lav...
2:02
Danny Vera nog altijd emotioneel door geboorte dochtertje Lav...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.