Terug

Volg Vandaag Inside

Danny Vera maakt indruk met prachtig lied over zijn toekomstige kind

Danny Vera maakt indruk met prachtig lied over zijn toekomstige kind

3 dec 2020, 16:05

Danny Vera heeft een huiskamerversie van zijn nieuwe nummer 'For Someone I still don't know' op YouTube geplaatst. Het nummer is een ode aan het nog ongeboren kindje van de zanger en Escha. Onlangs zorgde For Someone I still don't know al voor tranen bij Eva Jinek, die erg geraakt werd door het nummer. 'Ik kan hier helemaal niet tegen. Ik vind het zo leuk dat dit gebeurd is en dat je dit liedje dan ook schrijft, sorry hoor', reageerde Jinek toen geëmotioneerd.

Escha gaat vermoedelijk bevallen op eerste kerstdag. De bevalling is op 25 december uitgerekend, verklapte Danny onlangs in een uitzending van Veronica Inside. "De wereld kan wel een nieuwe Jezus gebruiken", voegde hij er grappend aan toe.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.