Terug

Volg Vandaag Inside

Danny Vera hoort cover Roller Coaster Bas Nijhuis: 'Die man kan alles!'

Danny Vera hoort cover Roller Coaster Bas Nijhuis: 'Die man kan alles!'

25 apr 2020, 18:41

Eerder deze week zagen we unieke beelden van Bas Nijhuis met een gitaar op zijn boerderij. De scheidrechter deed een cover van het nummer Roller Coaster van Danny Vera en wat blijkt: Bas kan ook nog zingen! Nu is het nog maar de vraag of Bas ook op goedkeuring kan rekenen van de zanger zelf, Danny Vera.

In een interview met Veronica Inside hoort Danny de cover voor het eerst. De zanger kan er niet uit opmaken wie het zingt. Als hij de hint krijgt dat het om een vriend van de show gaat reageert hij: 'Ik zie Jan Boskamp dit niet doen.'

Wanneer Danny hoort dat het om scheidsrechter Bas Nijhuis gaat, reageert hij verrast. 'Bas kan alles hè! Bas kan bakken, Bas kan fluiten, Bas kan zingen en gitaar spelen en Bas kan dieren ter wereld brengen!'

De cover kan Danny wel bekoren en hij bedankt Bas voor de muzikale serenade. Danny benadrukt dat hij het heel erg mooi vond.

Bekijk de hele video over Danny en zijn 'carriereswitch', terugkeer bij Veronica Inside, quarantaineleven met Escha en zijn reactie op de cover van Bas Nijhuis hieronder!

VIDEO - Danny Vera ontkent carrièreswitch: 'Mensen geloven mij niet'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.