Terug

Volg Vandaag Inside

Danny Vera het podium op tijdens proefevenementen van de overheid

Danny Vera het podium op tijdens proefevenementen van de overheid

7 apr 2021, 16:27

Ook Danny Vera, Jack Poels, Blaudzun en Thijs Boontjes treden op tijdens de proefevenementen van de overheid. Dinsdag maakte het kabinet bekend dat onder andere poppodia en theaters weer voorzichtig bezoekers mogen ontvangen. Alle bezoekers moeten wel een negatieve sneltest kunnen laten zien.

De Spot in Middelburg heeft Danny Vera, Spinvis en Blaudzun weten te strikken. In Het Paard in Den Haag staat RONDÉ op het podium, in de Doornroosje in Nijmegen Thijs Boontjes, in Gebouw T in Bergen op Zoom staat S10 en in Grenswerk in Venlo staan Jack Poels, Altin Gün en Sophie Straat. De volledige line-up wordt op de websites van de podia gepresenteerd. Sommige podia, zoals de Melkweg en Paradiso in Amsterdam, hebben de line-up nog niet bekendgemaakt.

De pilots vinden tussen 9 en 30 april plaats. Eerder kondigden poppodia Tivoli en de EKKO in Utrecht de line-up al aan. Daar staan onder anderen Fresku, Spinvis, de Nederlandse Bachvereniging, Annelie en De Sluwe Vos op het podium. Ook de 3FM Awards worden met publiek uitgereikt in Tivoli. Net als bij eerdere proefevemenenten moeten bezoekers eerst negatief testen voordat ze naar binnen mogen. Tijdens de show treden Son Mieux en The Vices op. Andere optredens van Chef’Special met het Metropole Orkest, Krezip, Nana Adjoa en Froukje zijn al eerder opgenomen en worden op schermen vertoond.

Danny Vera reageert op eerste plaats Top 2000: 'Ik word er een beetje stil van'

Danny Vera reageert op eerste plaats in Top 2000: 'Ik word er...
2:38
Danny Vera reageert op eerste plaats in Top 2000: 'Ik word er...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.