Terug

Volg Vandaag Inside

Danny Koevermans vertelt héérlijke anekdote over Louis van Gaal: 'Toen verloor hij zijn gebitje...'

Danny Koevermans vertelt héérlijke anekdote over Louis van Gaal: 'Toen verloor hij zijn gebitje...'

31 jan 2024, 18:51

Danny Koevermans vertelde maandagavond bij Veronica Offside een heerlijke anekdote over Louis van Gaal: 'Toen verloor hij zijn gebitje...'

Aan tafel bij Veronica Offside werd maandagavond de woede van Go Ahead Eagles-trainer René Hake besproken. De coach was tijdens de thuiswedstrijd tegen NEC furieus over een verkeerde wissel van zijn ploeg. Negen minuten voor tijd werd niet Bobby Adekanye, maar Oliver Edvardsen naar de kant gehaald bij de Deventenaren.

Hierdoor moest Koevermans direct denken aan een moment waarbij Van Gaal boos werd bij een vrije trappen-training, tijdens hun gezamenlijke tijd bij AZ: “Ik heb met Van Gaal ook een keer zo’n moment meegemaakt. Die was echt woest en toen verloor hij ook zijn gebitje. Dat viel op het gras, dus een aantal spelers zagen dat, maar hij pakte het heel snel op. Ik denk zeker dat er nog gras bij zat in zijn mond".

"Toen verloor hij zichzelf helemaal. Heel grappig. Ik zag het wel gebeuren, want ik stond in de muur en ik zag zo dat gebitje vallen", aldus de voormalig voetballer.

Veronica Offside is iedere maandagavond te zien van 20:30 tot 21:30 uur bij Veronica. Kijk hieronder de hoogtepunten van maandag 29 januari terug.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.