Terug

Volg Vandaag Inside

Danny Vera kijkt uit naar vaderschap: ‘Ik vind het heel bijzonder’ 


Danny Vera kijkt uit naar vaderschap: ‘Ik vind het heel bijzonder’ 


3 sep 2020, 12:30

Danny Vera schoof woensdagavond aan bij de talkshow Jinek om te praten over zijn geplande shows in de Ziggo Dome. Talkshowhost Eva Jinek vroeg hem ook nog even naar zijn aanstaande vaderschap: "Ben je meer gespannen voor deze andere vorm in de Ziggo Dome of voor het vaderschap?"

"Nee joh, die paar kut liedjes zingen", reageert de huiszanger van Veronica Inside. "Ik vind dit nogal wat, heel bijzonder en ook hartstikke leuk", doelt Danny op het aanstaande vaderschap. "Eigenlijk dankzij de corona. We waren al vier jaar lang bezig en het ging niet. Dan ga je testen of er misschien wat mis is, maar dat bleek allemaal niet. We hadden het denk ik gewoon een beetje druk."

Van de één op de andere dag werd de bomvolle agenda van Danny leeggemaakt. "Zo tot mei alles eruit. We mochten ook geen ziekenhuis meer in en de koelkast lag vol met die rommel. Ik zei tegen Escha: 'laten we er niet over stressen, we zijn nu toch al zolang bezig, trek het over de zomer heen, kijken hoe die corona er dan aan toe is en dan gaan we wel weer opnieuw.' Eigenlijk was dat het en toen hebben we de wijnkelder leeggedronken", vertelt Danny met een grijns. Escha raakte vervolgens op natuurlijke wijze zwanger. "Het is heel fijn", reageert Danny.

Escha is op eerste kerstdag uitgerekend, terwijl Danny een schurfthekel aan kerst heeft. "Nu is kerst gewoon iets leuks in plaats van dat je aan je garnalencocktail zit met je strik aan één of andere zure tafel, hebben we nu gewoon een leuke verjaardag."

Bekijk hieronder het hele fragment

Onlangs blaasde Danny de Veronica Inside-studio omver met het nummer 'Honey South'. Bekijk hieronder het fragment

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.