Terug

Volg Vandaag Inside

Danny en Escha koken chili voor 300 zorgmedewerkers

Danny en Escha koken chili voor 300 zorgmedewerkers

5 apr 2020, 18:23

Vanwege de coronacrisis hebben ook Danny Vera en Escha 'niks te doen'. Daarom steken zij, samen met de buurvrouw en vriendin van Escha, de handen uit de mouwen om in restaurant de Kloveniersdoelen in Middelburg te gaan koken voor 300 zorgmedewerkers in Zeeland. Dat is te zien in de laatste 'Viva La Vera' vlog van Danny op YouTube.

In zo'n situatie is er maar één gerecht dat Danny kan maken. 'Ik sta beroemd om mijn vegetarische chili', geeft de zanger aan in zijn video. 'We koken natuurlijk wel volgens alle coronarichtlijnen: handschoenen aan, kappen op, pakken aan, want Danny Vera legt niet de hele ziektezorg van Zeeland plat. Je wordt hoogstens een beetje winderig', zegt Danny lachend. Check hieronder de video!

VIDEO: PRACHTIG! Danny Vera speelt nieuw nummer Hold On To let Go

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.