Terug

Volg Vandaag Inside

Danny deelt voor het eerst foto van dochtertje Lavie

Danny deelt voor het eerst foto van dochtertje Lavie

30 dec 2020, 14:57

Danny Vera geniet met volle teugen van zijn kersverse dochtertje. Danny deelt vandaag op Instagram de eerste foto van Lavie Vey Vera, zijn eerste kind. Hij bedankt iedereen voor de vele berichten die hij heeft ontvangen sinds haar geboorte op eerste kerstdag.

'Heel erg bedankt voor alle hele lieve berichten, kaarten, kadootjes en al die andere dingen. Dit was echt overweldigend. Dank jullie wel, echt geweldig!!!!!', schrijft Danny bij een zwart-witfoto van zijn dochter. '#mochtjeonszoekenwijzittennogevenoponzerozewolk', besluit hij zijn bericht.

Danny en Escha maakten in juni bekend dat ze in verwachting waren van hun eerste kindje.

Danny Vera speelt nummer 'Hold On To let Go'.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.