Terug

Volg Vandaag Inside

Danny Cruijff diep teleurgesteld in Johan Derksen en Frits Barend: 'Had op meer steun gehoopt'

Danny Cruijff diep teleurgesteld in Johan Derksen en Frits Barend: 'Had op meer steun gehoopt'

24 nov 2019, 13:20

Danny Cruijff, de weduwe van Johan Cruijff, blijkt diep teleurgesteld te zijn in Johan Derksen en Frist Barend, zo zegt Hugo Borst bij FOX Sports. Volgens Borst had Danny op meer steun gehoopt van beide mannen.

Hugo Borst heeft de informatie van Ferenc van der Vlies die dichtbij de familie Cruijff staat. Volgens Borst heeft Danny zelf geen zin om interviews te doen maar wil ze wel het een en ander kwijt.

Borst mocht daarom zeggen dat Danny gehoopt had op meer steun van de personen die vroeger de deur plat liepen bij de familie Cruijff, doelend op Johan en Frits. Ze hoopte op een beetje tegengas van de mannen en vond bijvoorbeeld de scenes over Cruijff in een bordeel verschrikkelijk. 'Zij wist heus wel dat Johan een aantrekkingskracht had op vrouwen, maar ervoor betalen dat hoefde hij niet', citeert Borst uit de mond van Danny.

Borst zegt dat Danny zich in de steek gelaten voelt, nu journalisten willen scoren over de rug van haar overleden man. In het boek staat ook een passage over een buitenechtelijke relatie van Danny Cruijff zelf met Bazilovic. Ook hier is volgens de weduwe helemaal niks van waar.

Johan vertelt pikante anekdotes over Cruijff

Johan en René raken het niet eens over biografie Cruijff

Johan en René raken het niet eens over biografie Cruijff
10:45
Johan en René raken het niet eens over biografie Cruijff

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.