Terug

Volg Vandaag Inside

Danny Buijs woest op 4e official: 'Ga lekker onder de kerstboom een oliebol eten'

Danny Buijs woest op 4e official: 'Ga lekker onder de kerstboom een oliebol eten'

21 dec 2021, 23:44

FC Groningen-trainer Danny Buijs was na afloop van de verloren wedstrijd tegen AZ (1-0) 'not amused' over de arbitrage. Vooral de vierde official van dienst, Ingmar Oostrom, moest het ontgelden in het interview tegenover ESPN.

'Laat ik daar maar niet te veel over zeggen, want dadelijk heb ik weer een tuchtcommissie die aan m'n broek hangt', begint de trainer, waarna hij zichzelf tóch niet kan bedwingen. 'Die vierde officials zijn echt om te huilen, hoor. Ik bedoel met wat voor intenties komen die mensen naar de wedstrijd joh. Je moet toch begrijpen dat er een keer emotie is. Er is geen scheldwoord gevallen, helemaal niks. En dan staan die mensen gelijk weer in hun oortje te zeggen: Buijs gele kaart, Buijs gele kaart. Wat is er met die mensen aan de hand joh? Ga lekker onder de kerstboom een oliebol eten en kom even tot rust.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.