Terug

Volg Vandaag Inside

Danny Blind leidt training na positieve coronatest Van Gaal

Danny Blind leidt training na positieve coronatest Van Gaal

22 mrt 2022, 12:05

Danny Blind heeft dinsdag de training van het Nederlands elftal geleid. De assistent nam in Zeist de taak over van bondscoach Louis van Gaal, die positief testte op het coronavirus en daarom in isolatie zit. Blind kreeg ondersteuning van Henk Fraser en Frans Hoek, de andere assistenten van Van Gaal.

Alle 28 geselecteerde spelers verschenen op het veld. Na het openingspraatje van Blind gingen verdediger Jurriën Timber en aanvaller Cody Gakpo weer naar de kant. Beide spelers zijn herstellende van blessures en deden daarom niet mee aan de groepstraining. De overige 23 veldspelers en drie keepers deden wel mee.

Het Nederlands elftal speelt zaterdag in de Johan Cruijff ArenA een oefeninterland tegen Denemarken. Drie dagen later is Duitsland de opponent, eveneens in Amsterdam.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.