Terug

Volg Vandaag Inside

Danilo voor het eerst bij olympische ploeg Brazilië

Danilo voor het eerst bij olympische ploeg Brazilië

12 nov 2020, 12:56

Danilo, de topscorer van de eredivisie, is voor het eerst opgeroepen voor het olympische elftal van Brazilië. De 21-jarige aanvaller van FC Twente, die wordt ingevlogen na een drietal afmeldingen, staat na acht speelronden al op acht doelpunten.

Danilo wordt dit seizoen door FC Twente gehuurd van Ajax. Mede dankzij de doelpunten van de Braziliaan staat FC Twente vijfde met zeventien punten.

Het olympische elftal van Brazilië neemt het zaterdag in Egypte in een oefenwedstrijd op tegen Zuid-Korea. Een paar dagen later speelt Brazilië een vriendschappelijke wedstrijd tegen Egypte.

Onder anderen de Ajacied Antony meldde zich af voor de twee duels.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.