Terug

Volg Vandaag Inside

Danilo maakt fout met Twitter-bericht: 'Wie reist er ook af?'

Danilo maakt fout met Twitter-bericht: 'Wie reist er ook af?'

20 apr 2023, 16:47

Feyenoord-spits Danilo wilde zijn volgers op Twitter opwarmen voor de uitwedstrijd tegen AS Roma in de kwartfinale van de Europa League. Hij vroeg zich af of er nog Feyenoord-fans naar Rome kwamen, terwijl die juist bewust geweerd worden uit het Stadio Olimpico.

"Hele belangrijke wedstrijd vanavond, wie reist er mee?", luidde de tekst bij zijn bericht. Dit terwijl de stad Rome bewust geen uitsupporters wil hebben bij de return in de Europa League, omdat het in 2015 misging met Feyenoord-fans. Toch zijn er een aantal groepen met Rotterdamse supporters naar de Italiaanse hoofdstad gekomen en zouden er een paar kleine opstootjes zijn uitgebroken tussen rivaliserende fans.

De kans dat Danilo vanavond aan het duel met de Romeinen begint, is in ieder geval niet heel groot. De Braziliaanse spits heeft de concurrentiestrijd definitief verloren van de Mexicaan Santiago Giménez. In het begin van dit seizoen mocht hij wel regelmatig spelen, waardoor hij op twaalf doelpunten staat. Meer dan regelmatig laat Arne Slot hem ook nog invallen voor zijn Mexicaanse concurrent.

De spits weet zelf ook dat hij een foutje gemaakt heeft, want de tweet is inmiddels verwijderd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.