Terug

Volg Vandaag Inside

Danilo heeft ambitieuze plannen en wil voor de landstitel gaan met Feyenoord

Danilo heeft ambitieuze plannen en wil voor de landstitel gaan met Feyenoord

14 juli 2022, 09:51

Danilo wil voor het hoogst haalbare gaan met Feyenoord: de titel. De ambitieuze spits van de Rotterdammers legt de lat hoog voorafgaand aan het nieuwe seizoen.

'Maar dat is waarvan ik hou', zegt Danilo in gesprek met Voetbal International. 'Druk zorgt ervoor dat ik harder werk, harder train, dat ik gemotiveerd ben. Dan komen de goals vanzelf.'

Ook bij FC Twente durfde Danilo voorafgaand aan het seizoen zijn titelwens uit te spreken. 'Erin geloven, daarmee begint alles', vervolgt 23-jarige aanvaller .'Toen ik bij Twente kwam, zei ik dat ik kampioen wilde worden. Iedereen lachte me uit.'

'Ik wist ook wel dat het bijna onmogelijk was', zegt Danilo. 'Ik wilde er alleen maar mee zeggen dat ik het hoogste nastreef. Nu ik hier ben, zeg ik hetzelfde als bij FC Twente en dit keer een stuk overtuigender', aldus de nieuwe aanvalsleider van Feyenoord.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.