Terug

Volg Vandaag Inside

'Dani Alves voert lobby bij Barcelona om Antony binnen te halen'

'Dani Alves voert lobby bij Barcelona om Antony binnen te halen'

24 mrt 2022, 14:00

Dani Alves voert een lobby bij FC Barcelona om Antony binnen te halen, zo meldt UOL Esporte. De twee zouden goed met elkaar bevriend zijn. Alves en Antony kennen elkaar van het nationale elftal van Brazilië en speelden ook samen bij Sao Paolo.

Barcelona is volgens het Spaanse medium vastbesloten om de aanval komende zomer verder te versterken. De club heeft twee Braziliaanse spelers in het vizier: Antony en Raphinha (Leeds United). Dani Alves heeft maar wat graag dat eerstgenoemde naar FC Barcelona komt.

Het zal voor Barça echter niet gemakkelijk zijn om Antony vast te leggen, aangezien meerdere Europese topclubs geïnteresseerd zijn. Onder andere Liverpool en Bayern München zouden de komst van Antony ook wel zien zitten. De Braziliaanse dribbelaar, die nog een contract heeft tot 2025 bij Ajax, zou volgens UOL Esporte zo'n 40 miljoen euro moeten kosten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.