Terug

Volg Vandaag Inside

OFFICIEEL: Dani Alves keert terug bij FC Barcelona

OFFICIEEL: Dani Alves keert terug bij FC Barcelona

12 nov 2021, 19:16

Dani Alves gaat opnieuw voor FC Barcelona spelen. De 38-jarige verdediger voegt zich volgende week bij het elftal van trainer Xavi en is vanaf januari speelgerechtigd.

Alves kwam tot voor kort uit voor São Paulo. Bij die club vertrok de voormalig international van Brazilië in september wegens een loonconflict.

Xavi kent Alves nog uit zijn tijd als speler en haalt hem nu terug om wat meer ervaring in de selectie te hebben. Alves kwam vanaf 2008 acht seizoenen uit voor de Catalanen en boekte met de club vele successen. De Zuid-Amerikaan speelde 391 wedstrijden voor Barcelona en scoorde daarin 23 keer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.