Terug

Volg Vandaag Inside

'Dani Alves (38) in gesprek over terugkeer bij FC Barcelona'

'Dani Alves (38) in gesprek over terugkeer bij FC Barcelona'

10 nov 2021, 09:42

Dani Alves keert mogelijk terug bij FC Barcelona. Volgens het Braziliaanse UOL gaat de inmiddels 38-jarige rechtsback deze week in gesprek met de clubleiding van Barcelona om te praten over een rentree.

Alves vertrok in september bij São Paulo en zit sindsdien zonder club. De verdediger hoopt terug te keren bij FC Barcelona, waar hij tussen 2008 en 2016 ook al onder contract stond. Alves speelde in zijn periode bij Barcelona samen met Xavi, de huidige trainer van de Catalanen. 

Volgens de Braziliaanse bron staan beide partijen welwillend tegenover een nieuwe samenwerking, maar moeten de details nog worden besproken. Xavi zou voor Alves een rol in gedachte hebben als speler/mentor, voor de jonge verdedigers in de selectie. 

Alves stapte in 2008 over van Sevilla naar FC Barcelona, waar hij zijn meest succesvolle jaren beleefde. In zijn tijd bij Barça won de vleugelverdediger maar liefst 26 prijzen, waaronder zes landstitels en drie Champions League-zeges. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.