Terug

Volg Vandaag Inside

'Dan kan het weleens einde verhaal zijn voor Kuyt bij ADO, heb ik gehoord'

'Dan kan het weleens einde verhaal zijn voor Kuyt bij ADO, heb ik gehoord'

13 sep 2022, 11:44

Dirk Kuyt kent een zeer teleurstellende seizoensstart met ADO. De club uit Den Haag wist slechts één van de eerste zeven competitieduels te winnen en ging al vier keer onderuit. In De Veronica Ochtendshow: Ook Goeiemorgen reageert Valentijn Driessen op de slechte competitiestart van ADO Den Haag.

"Heb je het programma gezien van ADO? Die moeten vrijdag volgens mij naar PEC Zwolle," begint Valentijn. "En als Dirk daar flink op z'n snufferd gaat, dan kan het weleens einde verhaal zijn, heb ik gehoord. Dat gaat hij niet overleven."

"Hij heeft toch ook geen materiaal, jongens," gaat de chef voetbal van De Telegraaf verder. "Hij heeft wel een hele goede spits (Verheydt, red.), maar als je die de bal niet geeft, dan houdt het toch op. Dan scoort 'ie ook niet."

Valentijn constateert dat het met meer grote voetballers fout gaat in het begin van hun carrière: "Maar als je ze een kans geeft... We zien Van Bommel nu ook, die doet het natuurlijk uitstekend bij Antwerp. Dus misschien dat Kuyt ergens nog een herkansing kan krijgen. Het is te hopen dat hij vrijdag overleeft, dan denk ik dat hij voorlopig nog wel even blijft zitten. Maar als het vrijdag weer fout gaat, dan heb ik er een hard hoofd in voor Dirkie."

Verslaggever Tom Staal ging recent langs in Den Haag, waar enkele supporters hun ongezouten mening geven over Dirk Kuyt. Bekijk het in de video hieronder!

Tom Staal op bezoek in Den Haag: 'Ik noem Kuyt altijd Dirk Helwegen!'
2:09
Tom Staal op bezoek in Den Haag: 'Ik noem Kuyt altijd Dirk Helwegen!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.