Terug

Volg Vandaag Inside

'Dan heeft Frenkie de Jong echt niet meer het niveau van twee jaar geleden, hoor'

'Dan heeft Frenkie de Jong echt niet meer het niveau van twee jaar geleden, hoor'

18 nov 2021, 17:02

In Koffie met Kieft, een online rubriek van Veronica Inside, heeft Wim zijn mening gegeven over het middenveld van het Nederlands Elftal, waar tegen Montenegro en Noorwegen Frenkie de Jong, Wijnaldum en Klaassen speelden.

'Tegen Noorwegen moest Frenkie de Jong er eigenlijk op spelen dat hij geen balverlies lijdt,' begon Wim over de Barcelona-middenvelder. 'Maar als je hem dan gaat beoordelen op het moment dat hij wel moet creëren en doen, dan heeft hij echt het niveau niet van twee jaar geleden hoor, voordat hij naar Barcelona ging.'

'En Wijnaldum is niet goed momenteel,' ging de analist verder. 'Die is ook ziek geweest, maar die heeft natuurlijk in samenwerking met Depay wel z'n waarde. Dus ja, het zal allemaal moeten gaan groeien.'

Bekijk de hele Koffie met Kieft in de video hieronder!

Koffie met Kieft: 'Dat wil ik toch even nuanceren, Joey'
17:55
Koffie met Kieft: 'Dat wil ik toch even nuanceren, Joey'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.