Terug

Volg Vandaag Inside

Damián van der Vaart verlengt contract bij Ajax

15 mei 2024, 20:40

Ajax heeft het contract van Damián van der Vaart verlengd. Dat maakt de zeventienjarige jeugdspeler zelf via Instagram bekend.

“Blij dat de club mijn contract heeft verlengd, zodat ik kan blijven werken aan mijn droom”, luidt het bijschrift van zijn post op Instagram. Van der Vaart maakte vorig seizoen de overstap van het Deense Esbjerg fB naar Ajax, waar hij aansloot bij de 018 van de Amsterdammers. De middenvelder speelde dit seizoen in totaal negentien wedstrijden voor de talentenploeg.

Damián is de zoon van Sylvie Meis en oud-voetballer Rafael van der Vaart, die tussen 2000 en 2005 in totaal 156 wedstrijden voor Ajax 1 speelde en daarin 61 doelpunten maakte.

Rafael van der Vaart raakte vorig jaar in De Oranjezomer in discussie met Roxane Knetemann: "Het is gewoon niet waar wat je zegt". Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.