Terug

Volg Vandaag Inside

Damián van der Vaart treedt in voetsporen van vader Rafael en tekent eerste contract

Damián van der Vaart treedt in voetsporen van vader Rafael en tekent eerste contract

28 mei 2021, 15:10

Damián van der Vaart, de zoon van oud-international Rafael van der Vaart, heeft zijn eerste contract als voetballer getekend. Op zijn 15e verjaardag ondertekende Van der Vaart junior een verbintenis tot de zomer van 2023 bij Esbjerg fB. De middenvelder speelt al een tijdje in de jeugd van die Deense club, de laatste werkgever van zijn beroemde vader die eind 2018 vanwege fysieke problemen stopte als profvoetballer.

'Ongelooflijk trots en wat een speciaal verjaardagscadeau', schreef Rafael van der Vaart (38) op zijn sociale media, bij een foto van zijn zoon in het shirt van Esbjerg. 'Damián heeft zijn eerste voetbalcontract getekend.'

'Damián van der Vaart ziet het spel goed', zegt Lars Vind, hoofd van de jeugdopleiding van de tweededivisionist. 'We kijken ernaar uit om zijn talent de komende jaren verder te ontwikkelen. Hij past goed bij onze speelstijl, dus we zijn blij dat we met hem een langetermijncontract hebben gesloten.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.