Terug

Volg Vandaag Inside

Daley Blind weigert interviews te geven: 'Dat vinden wij uiteraard heel jammer'

Daley Blind weigert interviews te geven: 'Dat vinden wij uiteraard heel jammer'

10 nov 2022, 00:00

Daley Blind weigerde na afloop van Ajax - Vitesse (2-2) voor de camera te komen. ESPN wilde hem graag spreken, maar de verdediger heeft met de club besloten om voorlopig niet met de pers te praten.

Trainer Alfred Schreuder zette Blind woensdagavond voor de derde wedstrijd op rij niet in de basis en koos deze keer voor Owen Wijndal. De verdediger kwam tegen Rangers FC en PSV niet actie, maar mocht tegen Vitesse ruim een half uur spelen. ESPN wilde Blind daarom graag voor de camera hebben.

"Wij wilden heel graag Daley Blind voor de camera, maar Ajax en Daley Blind hebben besloten om voorlopig even geen interviews te geven", aldus Jan Joost van Gangelen. "Dat vinden wij uiteraard heel jammer, maar daar kunnen wij respect voor opbrengen."

Wesley Sneijder vertelde eerder in Veronica Offside dat er een flinke discussie heeft plaatsgevonden tussen Alfred Schreuder en Daley Blind. Bekijk het terug in de video hieronder.

Wesley onthult: 'Er is wat gebeurd tussen Blind en Schreuder'
1:59
Wesley onthult: 'Er is wat gebeurd tussen Blind en Schreuder'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.