Terug

Volg Vandaag Inside

Daley Blind mist cruciaal duel tegen Real Madrid

Daley Blind mist cruciaal duel tegen Real Madrid

7 feb 2024, 13:26

Daley Blind mist zaterdag de topper in de Spaanse voetbalcompetitie tussen zijn club Girona en koploper Real Madrid.

De Catalaanse club was in beroep gegaan tegen zowel de straf die Blind kreeg na zijn vijfde gele kaart van het seizoen als de schorsing voor coach Michel die in het duel met Real Sociedad rood had gekregen.

De sancties waren gegeven naar aanleiding van aanmerkingen op de scheidsrechter en Girona vocht ze beide aan. Maar de tuchtcommissie van de Spaanse bond verwierp ze. Beide teams treffen elkaar zaterdag in stadion Bernabéu van Real Madrid. Girona is de verrassing van het seizoen. De ploeg staat tweede op 2 punten van Real Madrid.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.