Terug

Volg Vandaag Inside

Daley Blind: 'Als ik het zou weten, zou ik het gelijk oplossen'

Daley Blind: 'Als ik het zou weten, zou ik het gelijk oplossen'

5 mrt 2020, 00:33

Het is crisis bij Ajax, dat besefte Daley Blind na de zoveelste nederlaag in korte tijd. "Als ik weet waar het aan zou liggen, zou ik het direct oplossen", zei de international na het verlies van 2-0 tegen FC Utrecht in de halve finale van de KNVB-beker.

"In de eerste helft hebben we bij vlagen wel het positiespel laten zien dat we kunnen", vond Blind, die door trainer Erik ten Hag op het middenveld was neergezet in plaats van in de verdediging. "We kwamen af en toe ook wel in de goede positie, maar veel kansen wisten we niet te creëren. Soms hadden we misschien wat langer aan de bal moeten blijven en juist niet moeten forceren."

Blind vindt niet dat de 'code' van Ajax is gekraakt. "Als het even minder gaat, zegt iedereen opeens dat we zwak zijn als je druk op ons zet. We zijn nog steeds dezelfde groep jongens. We moeten nu dicht bij elkaar blijven en iedereen moet bij zichzelf te rade gaan. We moeten keihard werken om het om te draaien."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.