Terug

Volg Vandaag Inside

Czyborra verruilt Heracles Almelo voor Atalanta

Czyborra verruilt Heracles Almelo voor Atalanta

22 jan 2020, 16:54

Lennart Czyborra vertrekt bij Heracles Almelo en stapt over naar Atalanta Bergamo. De 20-jarige verdediger heeft een contract voor 4,5 jaar getekend bij de club uit de Italiaanse Serie A. Beide verenigingen hebben inmiddels overeenstemming bereikt over de transfer.

In de zomer van 2018 maakte Czyborra de stap van de jeugd van Schalke 04 naar Heracles. In de uitwedstrijd tegen Ajax op 11 augustus van dat jaar debuteerde de Duitser. Czyborra kwam in 45 officiële wedstrijden voor Heracles in actie. Hij scoorde twee keer.

"Ik heb bij Heracles Almelo een mooie tijd gehad", zegt Czyborra. "Ik ben de club en de supporters zeer dankbaar voor wat zij mij geboden hebben. Dankzij de mensen hier ben ik in een korte tijd een betere voetballer geworden. Daardoor krijg ik nu de kans bij Atalanta Bergamo. Ik ben blij dat ik voor Heracles Almelo gespeeld heb."

Bij Atalanta spelen de Nederlanders Marten de Roon en Hans Hateboer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.