Terug

Volg Vandaag Inside

Cyriel Dessers reageert via sociale media briljant op biergooiers van PSV

Cyriel Dessers reageert via sociale media briljant op biergooiers van PSV

20 sep 2021, 08:35

Cyriel Dessers bepaalde zondag de eindstand tussen PSV en Feyenoord: 0-4. De Belgische spits viel in de 83ste minuut in voor Alireza Jahanbakhsh en en kan terugkijken op een sterke invalbeurt in Eindhoven.

Tijdens het vieren van zijn doelpunt maakte Dessers enkele PSV-supporters helemaal gek bij de cornervlag. Via sociale media heeft Dessers de lachers op zijn hand gekregen. 'De biergooier is leuk, maar deze ook wel hoor beetje een Renaissance-schilderij', schreef hij onder meer op Twitter.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.