Terug

Volg Vandaag Inside

Curaçao wil Dick Advocaat op korte termijn als nieuwe bondscoach

4 jan 2024, 08:18

De Curaçaose voetbalbond FFK heeft woensdagavond (lokale tijd) in een persbericht gesteld dat er onderhandelingen gaande zijn met Dick Advocaat. De bond hoopt hem op korte termijn als bondscoach te kunnen aanstellen.

De bond meldt verder dat Dean Gorré vanaf 3 januari niet meer de trainer van de selectie is. Volgens de FFK is in september vorig jaar met Gorré overeengekomen dat hij tot eind december interim-coach van de nationale selectie zou zijn.

Gorré blijft werkzaam voor FFK, als trainer van het nationale vrouwenteam en als 'Technical & Development Director' waarbij hij zich vooral op de jeugd richt. Hij wordt bedankt voor zijn rol als coach van de nationale selectie in de afgelopen maanden.

FFK hoopt de onderhandelingen met Dick voor het eind van januari af te kunnen ronden. In maart staan weer wedstrijden op het programma, het is volgens FFK de bedoeling dat hij dan de nieuwe coach is. Volgens De Telegraaf wil Dick ook Cor Pot, Kees Jansma en Casper van Eijk toevoegen aan zijn technische staf.

In september vertelde Dick Advocaat in Veronica Offside al serieus in gesprek te zijn met Curaçao over de functie als bondscoach. Bekijk het in het fragment bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.